Bojana Popovic er Viborgs suveræne topscorer både i ligaen og Champions League. Arkivfoto.
Foto: ERNST VAN NORDE

Bojana Popovic er Viborgs suveræne topscorer både i ligaen og Champions League. Arkivfoto.

Håndbold

Viborgs superstjerne ude i ni måneder

Bojana Popovic rev et korsbånd over i fredagens Champions League-nederlag i Østrig.

Håndbold

Viborg må i de kommende ni måneder undvære håndboldstjernen Bojana Popovic.

Den 29-årige bagspiller pådrog sig en knæskade i fredags, da Viborg tabte 30-28 på udebane mod Hypo Niederösterreich, og søndagens skanning på MR Scanner Viborg viste, at hun har overrevet et korsbånd samt beskadiget både brusk og menisken i knæet.

»Bojana står desværre foran en operation og efterfølgende ca. otte måneders genoptræning. Det er endnu ikke fastlagt hvor og hvornår, hun skal opereres. Vi er nødt til at afvente, at hævelsen i knæet forsvinder først, hvilket typisk tager fire uger«, siger fysioterapeuten Morten Jepsen på Viborg HK's hjemmeside.

Verdens bedste og suveræn topscorer

Bojana Popovic er Viborgs suveræne topscorer. Hun har i denne sæson scoret 119 mål i 18 ligakampe og 69 mål i 8 kampe oi Champions League, hvor Viborg trods nederlaget til østrigerne har gode muligheder for at nå semifinalen.

»Det her er fantastisk synd for Bojana, men også for hele Viborg HK. Det er klart, det påvirker alle, når verdens bedste spiller får sådan en skade. Udover alt det hun bringer spillemæssigt, har Bojana også en enestående vindermentalitet, og det savn skal bearbejdes på holdet«, siger cheftræner Jakob Vestergaard på hjemmesiden.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce