Stop. Kasper Hvidt vil ikke længere. I de kommende år vil han fokusere på sit klubhold.
Foto: DRESLING JENS

Stop. Kasper Hvidt vil ikke længere. I de kommende år vil han fokusere på sit klubhold.

Håndbold

Hvidt stopper på landsholdet

Den danske målmand har besluttet sig for at stoppe på landsholdet.

Håndbold

Farvel og tak, siger Kasper Hvidt – som med kampen om 5.-pladsen mod Spanien ved EM i Østrig har spillet sin sidste landskamp.

LÆS OGSÅ

Den danske målmands beslutning blev offentliggjort undervejs i anden halvleg – og den kommer efter en samtale, Hvidt havde med landstræner Ulrik Wilbek i går.

Nej til OL
Landstræneren vil vide, hvilke spillere han kan regne med under den olympiske satsning frem mod London 2012.

SKRIV

Og her ønsker Hvidt tilsyneladende ikke at være med.

»Jeg er kommet dertil i min karriere, hvor jeg kan mærke, at andre elementer i mit liv kræver mere opmærksomhed, så derfor har jeg i fuld overensstemmelse med Ulrik Wilbek i en god og konstruktiv tone meddelt ham, at min tid på landsholdet er forbi«, siger Kasper Hvidt til dhf.dk.

Vil hjælpe landsholdet

»Der har været glimrende landsholdskeepere før mig og der vil komme andre efter - så jeg føler, det er naturligt at stoppe på landsholdet nu«, siger Kasper Hvidt og fortsætter:

»Men jeg vil gerne pointere, at jeg fortsat vil være lige så seriøs og ambitiøs i mit arbejde med FCK Håndbold og fra næste sæson AG København, som jeg hele tiden har været, samt at jeg meget gerne vil være til rådighed for det danske landshold, dersom man fremadrettet vil kunne gøre brug af mine erfaringer i arbejdet med at udvikle målmandsspillet«.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden