Foto: JENS DRESLING
Håndbold

Kolding henter målkongen over dem alle

Lars Christiansen og Lars Krogh Jeppesen blev torsdag præsenteret i KIF Kolding.

Håndbold

Det var ikke nogen specielt velbevaret hemmelighed, som KIF Kolding torsdag formiddag 'afslørede' på et pressemøde på hjemmebanen Tre-For Arena.

og

De fleste var allerede klar over, at landsholdsveteranen Lars Christiansen fra og med den kommende sæson skal spille for DM-sølvvinderne fra Trekantsområdet og ikke tyske Flensburg-Handewitt, som han ellers har repræsenteret de seneste 14 sæsoner.

Christiansen, der med 1.404 mål er den mest scorende spiller i det danske landsholds historie, har tegnet en treårig kontrakt, og han får følgeskab af den tidligere landsholdsspiller Lars Krogh Jeppesen, der skifter fra Bjerringbro-Silkeborg.

Kroat kommer fra storklub
Samtidig blev den serbiske stregspiller Radko Nikolic også vist frem på pressemødet. Han skifter til dansk håndbold fra spanske Portland San Antonio.

Også kvindeholdet KIF Vejen får tilført nyt blod til den kommende sæson. Her er de nye navne den svenske målvogter Gabriella Kain og ungdomslandsholdsspilleren Louise Burgaard.

Når der gik så lang tid, før KIF-direktør Jens Boesen kunne præsentere sine indkøb, hænger det sammen med, at klubben først fra og med i går måtte skrive kontrakter med nye spillere efter at have fået godkendt sit regnskab.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce