Slag i hovedet koster Mia Falk karrieren

Efter mere end et års forsøg på at komme sig efter et slag i hovedet, må landsholdsspiller Mia Falk indstille karrieren.

Håndbold

Et slag i hovedet under en håndboldkamp for mere end et år siden giver stregspilleren Mia Falk så store fysiske problemer, at hun må indstille karrieren. I hvert fald for en rum tid.

»Jeg er meget ulykkelig over, at et simpelt slag i hovedet i en kamp, har fået så store konsekvenser for mit håndboldspil. Men det bedste for mig her og nu er at komme på afstand af håndbolden og få ro til at komme mig over skaden«, siger Mia Falk.

Debuterede som 19-årig

Håndbold Spiller Foreningen har assisteret Mia Falk i forhandlingerne med at komme fri af hendes kontrakt i Randers HK, ligesom fagforeningen er med på sidelinjen i den endnu uafklarede forsikrings- og arbejdsskadesag.

Randers HK beklager den stærke stregsspillers situation, og direktør Henrik Mortensen håber, at hun en dag kan spille håndbold igen.

»Vi er også frygtelig kede af det på Mia´s vegne. Vi havde håbet, at Mia kunne fortsætte sit stærke håndboldspil for Randers HK og det danske landshold«, siger Henrik Mortensen.

Mia Falk er 24 år og debuterede på A-landsholdet som 19-årig. Hun har spillet 21 A-landskampe for Danmark.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce