Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Farvel. Efter tre minutters spil af 2. halvleg fik Alexander Lynggaard sin terdje udvisning og måtte se resten af kampen fra tilskuerpladserne.
Foto: POULSEN LARS

Farvel. Efter tre minutters spil af 2. halvleg fik Alexander Lynggaard sin terdje udvisning og måtte se resten af kampen fra tilskuerpladserne.

EM mænd
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Karakterbogen: Ny dansk nedtur i ligegyldig kamp

Kun et par danske spillere kunne være deres indsats bekendt i fejlbehæftet indsats.

EM mænd
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1. Niklas Landin U.b.

Kom ikke på banen i kampen om ingenting.

20. Kevin Møller 7

Flensburg-målmanden Kevin Møller fik 60 minutter og gjorde det glimrende bag et dansk ferieforsvar. Havde sine stærke redninger i åbne franske chancer. Kunne dog ikke hindre dansk nederlag.

2. Alexander Lynggaard 02

Fik sin EM-debut. Scorede 3 fine stregmål, men reddede sig også 3 udvisninger. Han kan ikke ’styre sig’ – og før han får lært det, er han for kostbar at bruge på landsholdet.

3. Mads Christiansen 02

Blev næsten kun brugt i forsvaret – men fik listet sig med frem en enkelt gang. Og scorede.

5. Mads Mensah 02

Han kunne være blevet kampens store spiller. Scorede 4 mål, udlignede til 26-26, men sjuskede nogle afleveringer væk i slutfasen. Det blev dyrt, og det trækker fra hos den spiller, der ellers har haft et glimrende EM. Hans stor gennembrud på landsholdet.

6. Casper U. Mortensen 4

En fin karakter til fløjspilleren, der scorede 3 mål i anden halvleg, og som virkede ’aggressiv’ og viljestærk i sit spil.

7. Anders Eggert 00

Var med i de første 30 minutter, passede sit arbejde i forsvaret, men fik ikke udrettet noget i angrebet. Ingen frispilninger, ingen udfordringer. En kedelig dag på kontoret.

11. Rasmus Lauge 00

Efter en skidt slutrunde fik han masser af spilletid i farvelkampen. Og Lauge prøvede og prøvede – med 2 mål som udbytte. Men indsatsen var også præget af fejlafleveringer. Det var ikke en tilstrækkelig indsats af spilleren, der ellers oplever en bragende klubsæson.

15. Jesper Nøddesbo 02

Han har været Danmarks bedste stregspiller, og har også imponeret i forsvaret. Men i de sidste tre kampe dalede kvaliteten i præstationerne – dog tre scoringer i denne kamp, men også misforståelser i forsvaret, og en ’besynderlig’ beslutning i et kontraløb.

17. Lasse Svan 02

I ingen anden slutrunde har de berømmede danske fløjspillere haft så få afleveringer og kontrabolde at arbejde med. Sådan var det også for Lasse Svan, der måtte nøjes med en enkelt chance – og et enkelt mål. Arbejde ihærdig i forsvaret.

18. Hans Lindberg 00

Det blev til en enkelt afslutning – uden mål. Mere var der ikke at gøre.

21. Henrik Møllgaard 00

Havde 3 afslutninger samme sted i målet – som målmanden snuppede. ’Sejlede’ også rundt i ferieforsvaret. Det var ikke imponerende.

23. Henrik Toft 00

Ikke megen spilletid, ikke mange muligheder for at sætte sit præg på kampen.

24. Mikkel Hansen 00

Surt og sødt fra den danske pariserstjerne, men mest surt. Blev kun brugt i et kvarter i første halvleg, forekom ikke særlig veloplagt og sad på bænken efter pausen.

27. Michael Damgaard U.b.

Var skadet og kom ikke på banen.

29. Peter Balling 7

7 imponerende mål, heraf 6 i første halvleg. Det var på en måde Ballings kamp – i hvert fald hans gennembrud på landsholdet. Men efter pausen brændte han hele 5 skud, og det trækker fra.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden