VM-styrmanden undrer sig over mystiske islændinge

»Vi skal køre videre og slå Makedonien«, lyder det fra Rasmus Lauge efter storsejren over Island.

VM mænd

Når Rasmus Lauge fra Bjerringbro-Silkeborg kigger sig i spejlet næste gang, kan han sige: Det gjorde du sgu godt.

Den unge VM-spiller styrede flot den danske indsats i 36-28-sejren over Island, hvilket sikrede det danske landsholds førsteplads i VM-slutrundens pulje B i Sevilla – og det uanset resultatet af fredagens kamp mod Makedonien.»Men det skal ikke få os til at slappe af i den sidste af de fem puljekampe. Vi skal ikke være ’ligeglade’ og få et dårligt resultat, der vil ærgre os og være dumt at gå videre med. Vi skal vinde den kamp og løfte vores gejst og selvtillid yderligere«, fastslog Rasmus Lauge.

Foto og lyd:

Efter sejren over Island var han godt tilfreds med både holdets og sin egen indsats.

»Det gik især godt i første halvleg, synes jeg, også selv om det haltede lidt med opdækningen af Islands effektive stregspil. Men i anden halvleg giver vi dem nogle ’fedtemål’, og det skulle vi ikke have gjort – men til gengæld var vores offensiv ikke til at bremse«.Rasmus Lauge mente, at den islandske opdækning var noget ’mystisk’ efter pausen.

»De gik aldrig frem og dækkede midtzonen, når Henrik Møllgaard løb med frem i ’anden bølge’ i de hurtige angreb, og det forstod jeg ikke. Han kunne enten aflevere frit eller skyde, når det passede ham«, sagde spilleren fra Bjerringbro-Silkeborg.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce