Islands træner udpeger den svaghed, der kan koste Danmark VM-guldet

»Spørgsmålet er om forsvaret er godt nok«, siger Aron Kristjansson efter det store nederlag til Danmark.

VM mænd

Den islandske landstræner Aron Kristjansson, der spillede syv sæsoner i Skjern og taler solidt jysk, var imponeret af den danske indsats i 36-28-sejren over hans mandskab.

»Med det angrebsspil, den kontrafase og det gode målmandsspil har Danmark chancen for at vinde VM-titlen og guldmedaljerne«, vurderede Kristjansson efter kampen.

»Det danske hold kommer med et meget stort tryk. Men det store spørgsmål er, om forsvaret kan klare opgaven i det lange løb. Jeg mener, danskerne har noget at arbejde med på det felt«.

ANALYSE

Til politiken.dk siger den islandske chef, at han og spillerne var forberedte på, at danskerne ville forsøge at løbe dem omkuld.

»Og det skete jo også«, konstaterede han.

»Vi kom med tunge ben efter vores hårde kamp mod Makedonien, og da vores trup ikke er så bred på grund af skadesafbud, kunne vi ikke hænge på«.

»Vi viste gode ting i angrebet, vi havde især et godt stregspil, som voldte danskerne store problemer, men vi fik aldrig løst de hurtige danske angreb. Henrik Møllgaard var jo fantastisk til at komme med frem med fuld kraft, han skød jo fra 13 meter, når han ikke havde nogen at aflevere til«.Aron Kristjansson udtrykte håb om, at det danske hold vil fortsætte sejrsstimen og slå Makedonien, mens Island i fredagskampen selv klarer sin del ved at slå Qatar, så kan Island komme videre på en tredjeplads.

»Danskerne skal ikke tage let på kampen og bryde rytmen. Et nederlag vil være et dårligt afsæt til ottendedelsfinalen«, mente han.
MINUT FOR MINUT

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce