Skadet. Caroline Wozniacki får behandling af sin skade, kort før hun valgte at trække sig fra kampen mod   Serena Williams
Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH/AP

Skadet. Caroline Wozniacki får behandling af sin skade, kort før hun valgte at trække sig fra kampen mod Serena Williams

Tennis

Smerterne stopper Wozniacki

Caroline Wozniacki trak sig midtvejs gennem semifinalen af WTA Championship.

Tennis

Efter en dramatisk uge i Doha blev strabadserne for hårde for en skadet og mør Caroline Wozniacki, da hun mødte amerikanske Serena Williams i semifinalen af WTA Championship.

Efter at have tabt første sæt med 6-4, nåede hun lige præcis at bryde Serena Williams til 1-0 i andet sæt, før hun valgte at sige stop. Det danske tennises døjer med en skade i sit højre baglår og med en muskelforstrækning i maven og smerterne var åbenbart for store.

Se kampens forløb nedenfor:

1-0: Man må tage hatten af for den danske tennisspiller. Straks fra andet sæts start sætter hun Serena Williams under pres. Glæden varer kort. Caroline Wozniacki opgiver at fortsætte kampen. Skaderne i maven og i højre baglår var for smertefulde til, at den danske tennisdarling kunne spille kampen til ende.

ANDET SÆT

4-6: Surt for Wiozniacki. Danskeren havde en serv for partiet, men kan ikke holde farten i sin serv, og Williams vinder tre bolde i rap og snupper sættet.

4-5: Wozniacki er en fighter. Hun presser Williams til at slå i nettet på sin anden breakbold og bryder igen Williams' serv. De to spillere har nu brudt tre gange hver. Virkelig en underlig kamp, der synes at mangle et logisk forløb. Og hvor spillerne skiftevis er ovenpå.

3-5: Pausen har tilsyneladende været bedst for Serena Williams, der straks bryder Wozniackis serv. Danskeren har store problemer med sin serv. Måske er skaden for slem.

3-4: Netop som alt ser sort ud for danskeren kæmper hun sig tilbage i kampen. Hun tager Williams' serv rent. Straks efter forlader hun banen. Hun har tilsyneladende bedt om at blive behandlet. Wozniacki har 10 minutter til at komme tilbage i kampen. Ellers må hun trække sig.

2-4: Det ligner en udradering af danskeren lige i øjeblikket. Williams hamrer boldende forbi den skadede dansker, der taber i alt 13 bolde på stribe, før hun får reduceret til 15-30 i sin egen serv. Men hun taber de to næste bolde og dermed servepartiet.

2-3: Serena Williams har nu vundet 11 bolde på stribe. Hun tager sit serveparti rent. En lovende start er vendt til problemer på få minutter.

2-2: Så kom armene lidt ned igen. Serena Williams er begyndt at få bedre styr på sit spil og bryder Wozniackis serv rent.

2-1: Wozniacki fortsætter med at drille Williams. Danskeren er foran 30-15 i Williams' serveparti. Men så strammer amerikaneren op på sit spil og vinder de næste tre bolde.

2-0: Den danske tennisstjerne vinder også sin eget serveparti uden de store problemer. Williams har problemer med finde den rigtige side af linjerne.

1-0: Caroline Wozniacki lukrerer på lidt sjusket spil fra Serena Willimas og bryder amerikanerens serv. Vender vinder fire bolde på stribe ved 30-0 til Williams.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden