Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Færgetragedie i Tanzania vokser: Mindst 79 er døde i Victoriasøen

Myndighederne i Tanzania leder efter overlevende fra færgeforlis i Victoriasøen, mens dødstallet opjusteres.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I takt med at dagslyset er vendt tilbage til Victoriasøen, er eftersøgningen efter passagerer fra den færge, der torsdag forliste ud for Tanzania, genoptaget.

Ifølge landets statsmedie er dødstallet fredag morgen opjusteret fra mindst 44 til mindst 79. Det skriver nyhedsbureauet AFP. Og flere frygtes omkomne.

Ifølge AFP har statsmediet talt med regionens guvernør, John Mongella, der har oplyst om opjusteringen.

En lokal politichef, Jonathan Shana, fortalte fredag morgen fra en havn på søen sydlige bred, at 37 er reddet op af vandet i live. Det vides ikke præcis, hvor mange der var om bord på færgen.

Tidlige estimater lød på mere end 300 passagerer. Men da alle færgens papirer og store dele af personalet er væk, er det svært at få bekræftet, hvor mange der blev lukket om bord.

ritzau

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden