0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af john hansen. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Ria Novosti/Ritzau Scanpix
Foto: Ria Novosti/Ritzau Scanpix

Præsident Vladimir Putin mødes med Sberbanks topchef Herman Gref, som er blandt de oligarker, som har overført formuer til familiemedlemmer. Billedet er fra 2015.

De lever i luksus, men er tvunget til at gemme sig. Nu er der nyt om Putins rige venner

Familiemedlemmer bliver indsat som formelle ejere af skuffeselskaber, blandt andet for at undgå sanktioner.

FOR ABONNENTER

Fredag 4. marts slog italienske politibetjente til mod en lækkerbisken: Den 65 meter lange superyacht ’Lady M’ blev beslaglagt i Imperia-havnen mellem Genoa og Nice. Et sandt luksusfartøj, som kostede 375 millioner kroner, da det blev bygget i 2013. Plads til 12 om bord, foruden besætningen på 14 mænd og kvinder, og selvfølgelig både pool og mulighed for helikopterlanding.

Betjentene overtog det smækre skib som følge af de sanktioner mod russiske rigmænd, som EU besluttede efter Ruslands invasion i Ukraine 24. februar. Navnet på den virkelige ejer af ’Lady M’ er på sanktionslisten: stålkongen Aleksej Mordasjov, indtil 2021 Ruslands rigeste mand.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce