Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
JENS DRESLING
Foto: JENS DRESLING

Ildeset. Dansk politi beskyldes for at være gået for langt over for Tibet-venlige demonstranter under et kinesisk statsbesøg i 2012. Men dansk politis adfærd er langt fra enestående i Europa. (Arkivfoto)

Europa
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Overalt i Europa har politiet slået ned på Tibet-aktivister

Tilsyneladende følger politiet i en række lande samme mønster, når kinesiske statsledere kommer på besøg. Kina har haft held med at eksportere sin sikkerhedspolitik til europæiske lande, som er svage nok til at give efter, siger ICT, den internationale kampagneorganisation for et frit Tibet.

Europa
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I 2012 vandrede irske Sinead Nighairbhi som eneste aktivist hen over markerne ved en af Irlands største turistattraktioner, Cliffs of Moher, med et skilt over hovedet, hvorpå der stod: ’Free Tibet’. Det var under den daværende kinesiske vicepræsident, Xi Jinpings, besøg ved landets kendte klinter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden