Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Edamamebønner

Gem til liste

Ingredienser

Snack til 4 pers.

ca. 400 g edamamebønner i bælg (frosne)
1-2 spsk. flagesalt, for eksempel Maldon, og et drys til pynt

eller

3 spsk. sojasovs rørt op med 1-2 tsk. fintreven frisk ingefær



Sådan gør du

Hæld de frosne bønner i letsaltet, kogende vand, lad vandet komme i kog igen og kog dem 3-4 minutter, til de er sprøde indeni. Smag på dem undervejs, de skal være al dente.

Hæld dem i en sigte, vend saltet rundt i bønnerne og lad dem stå 5-10 minutter, til de er håndvarme. Server lune eller kolde med et lille drys salt.

Hvis du bruger sojasovs med ingefær, så hæld de varme bønner i en skål og vend med sojablandingen.

PolitikenPlus
  • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

    Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb
  • Vinsmagning Prøv en vinsmagning hos SMAGFØRST i Aarhus og test dine smagsløg og duftsanser. Vi udforsker den spanske vinverden.

    Pluspris 250 kr. Alm. pris 300 kr. Køb
  • Smageteknik - Del 1 og 2 Oplev nogle af de vinområder der anses for at være de mest betydningsfulde i verden på nærmere hold.

    Pluspris fra 395 kr. Alm. pris fra 550 kr. Køb
  • Forstå vinene fra Spanien Oplev nogle af de vinområder der anses for at være de mest betydningsfulde i verden på nærmere hold.

    Pluspris 395 kr. Alm. pris 550 kr. Køb
  • DM i saft og juice Søndag den 7. september forvandles Politikens Hus for en enkelt dag til Danmarks største saftpresningskonkurrence, når Wilfa og Aarstiderne går sammen om at finde danmarksmesteren i saft.

    Pluspris 30 kr. Alm. pris 40 kr. Køb