Annonce
Annonce
Opskrifter

Edamamebønner

Ingredienser

Snack til 4 pers.

ca. 400 g edamamebønner i bælg (frosne)
1-2 spsk. flagesalt, for eksempel Maldon, og et drys til pynt

eller

3 spsk. sojasovs rørt op med 1-2 tsk. fintreven frisk ingefær



Sådan gør du

Hæld de frosne bønner i letsaltet, kogende vand, lad vandet komme i kog igen og kog dem 3-4 minutter, til de er sprøde indeni. Smag på dem undervejs, de skal være al dente.

Hæld dem i en sigte, vend saltet rundt i bønnerne og lad dem stå 5-10 minutter, til de er håndvarme. Server lune eller kolde med et lille drys salt.

Hvis du bruger sojasovs med ingefær, så hæld de varme bønner i en skål og vend med sojablandingen.

Få fuld adgang til politiken.dk.

Abonnér for at få fuld adgang til politiken.dk, med inspirerende artikler, opdateret nyhedsoverblik og begavet underholdning.

Allerede abonnent? Log ind

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce