Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kevin Magnussen kørte galt med 270 km/timen

Jeg er glad for at være i live, siger den 19-årige racerkører efter uheld i Formel 3-løb.

Gem til liste

Kevin Magnussen fik sig en rigtig ubehagelig oplevelse, da hans bil efter et sammenstød pludselig lettede højt op i luften under et Formel 3-løb på den kinesiske Macau-bane.

»Jeg er rigtig glad for at være i live lige nu«, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Ulykken skete, da den 19-årige danske racerkører var ved at passere den nordirske kører William Buller. De to biler kolliderede.

Forulykket med 270 km/t
»Jeg var ved at overhale William Buller, da han trak ind foran mig. Bilen lettede og ramte sikkerhedshegnet. Da jeg røg op i luften, lukkede jeg øjnene, så jeg ved ikke rigtig, hvad der skete«.

»Jeg bliver nødt til at se en video af ulykken for helt at forstå, hvad der skete«, siger Kevin Magnussen.

LÆS ARTIKELDansk teenager føler sig tæt på Formel 1

Ulykken skete på langsiden to omgange før mål, mens Magnussen kørte med 270 kilometer i timen. Bilen fløj seks-syv meter op i luften og landede i et sikkerhedshegn.

Chefen var dybt chokeret
Kevin Magnussen kunne selv komme ud af bilen.

Ulykken chokerede danskerens chef Trevor Carlin, som efter løbet havde mere fokus på danskerens ulykke end på, at hans anden kører Felipe Nasr blev nummer to.

»For at være helt ærlig, så var vores følelse efter løbet mest lettelse over, at Kevin var ok efter det store uheld. Det viser, hvor stærke bilerne er, at han slap med et forslået ben efter sådan et dramatisk uheld«, siger Trevor Carlin.

PolitikenPlus
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb