Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kevin Magnussen kørte galt med 270 km/timen

Jeg er glad for at være i live, siger den 19-årige racerkører efter uheld i Formel 3-løb.

Gem til liste

Kevin Magnussen fik sig en rigtig ubehagelig oplevelse, da hans bil efter et sammenstød pludselig lettede højt op i luften under et Formel 3-løb på den kinesiske Macau-bane.

»Jeg er rigtig glad for at være i live lige nu«, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Ulykken skete, da den 19-årige danske racerkører var ved at passere den nordirske kører William Buller. De to biler kolliderede.

Forulykket med 270 km/t
»Jeg var ved at overhale William Buller, da han trak ind foran mig. Bilen lettede og ramte sikkerhedshegnet. Da jeg røg op i luften, lukkede jeg øjnene, så jeg ved ikke rigtig, hvad der skete«.

»Jeg bliver nødt til at se en video af ulykken for helt at forstå, hvad der skete«, siger Kevin Magnussen.

LÆS ARTIKELDansk teenager føler sig tæt på Formel 1

Ulykken skete på langsiden to omgange før mål, mens Magnussen kørte med 270 kilometer i timen. Bilen fløj seks-syv meter op i luften og landede i et sikkerhedshegn.

Chefen var dybt chokeret
Kevin Magnussen kunne selv komme ud af bilen.

Ulykken chokerede danskerens chef Trevor Carlin, som efter løbet havde mere fokus på danskerens ulykke end på, at hans anden kører Felipe Nasr blev nummer to.

»For at være helt ærlig, så var vores følelse efter løbet mest lettelse over, at Kevin var ok efter det store uheld. Det viser, hvor stærke bilerne er, at han slap med et forslået ben efter sådan et dramatisk uheld«, siger Trevor Carlin.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere