Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kevin Magnussen kørte galt med 270 km/timen

Jeg er glad for at være i live, siger den 19-årige racerkører efter uheld i Formel 3-løb.

Gem til liste

Kevin Magnussen fik sig en rigtig ubehagelig oplevelse, da hans bil efter et sammenstød pludselig lettede højt op i luften under et Formel 3-løb på den kinesiske Macau-bane.

»Jeg er rigtig glad for at være i live lige nu«, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Ulykken skete, da den 19-årige danske racerkører var ved at passere den nordirske kører William Buller. De to biler kolliderede.

Forulykket med 270 km/t
»Jeg var ved at overhale William Buller, da han trak ind foran mig. Bilen lettede og ramte sikkerhedshegnet. Da jeg røg op i luften, lukkede jeg øjnene, så jeg ved ikke rigtig, hvad der skete«.

»Jeg bliver nødt til at se en video af ulykken for helt at forstå, hvad der skete«, siger Kevin Magnussen.

LÆS ARTIKELDansk teenager føler sig tæt på Formel 1

Ulykken skete på langsiden to omgange før mål, mens Magnussen kørte med 270 kilometer i timen. Bilen fløj seks-syv meter op i luften og landede i et sikkerhedshegn.

Chefen var dybt chokeret
Kevin Magnussen kunne selv komme ud af bilen.

Ulykken chokerede danskerens chef Trevor Carlin, som efter løbet havde mere fokus på danskerens ulykke end på, at hans anden kører Felipe Nasr blev nummer to.

»For at være helt ærlig, så var vores følelse efter løbet mest lettelse over, at Kevin var ok efter det store uheld. Det viser, hvor stærke bilerne er, at han slap med et forslået ben efter sådan et dramatisk uheld«, siger Trevor Carlin.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere