Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eksverdensmester er en glad mand trods knockout i 9. omgang

Bokseren Ricky Hatton tabte i sit comeback. Nu siger han endegyldigt stop.

Gem til liste

Efter mere end tre års pause gik den tidligere britiske bokseverdensmester Ricky Hatton i ringen igen lørdag aften.

Men comebacket blev kort, for efter at være blevet knockoutet af ukraineren Vyatcheslav Senchenko i niende omgang, sagde Hatton stop.

Den 34-årige weltervægter gav på det efterfølgende pressemøde udtryk for, at han ikke har planer om at fortsætte med boksningen.

»Jeg havde brug for én kamp mere for at se, om jeg stadig havde det, der skulle til. Det har jeg ikke«, sagde Hatton.

LÆS OGSÅMedie: Stjernebokser overfaldet af sin far

Siden han tilbage i maj 2009 stoppede med at bokse efter et nederlag til filippineren Manny Pacquiao, har hans liv været noget kaotisk.

Hatton røg i hullet og kastede sig over alkohol og stoffer i et voldsomt omfang, der blandt andet førte ham på selvmordets rand.

Men trods nederlaget føler briten sig afklaret og godt tilpas.

»Jeg er en glad mand. Jeg har ingen lyst til at stikke en kniv i håndleddet på mig selv. Jeg har fået de svar, jeg havde brug for«, sagde Hatton.

LÆS OGSÅBoksestjerne gør comeback efter tre år

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere