Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eksverdensmester er en glad mand trods knockout i 9. omgang

Bokseren Ricky Hatton tabte i sit comeback. Nu siger han endegyldigt stop.

Gem til liste

Efter mere end tre års pause gik den tidligere britiske bokseverdensmester Ricky Hatton i ringen igen lørdag aften.

Men comebacket blev kort, for efter at være blevet knockoutet af ukraineren Vyatcheslav Senchenko i niende omgang, sagde Hatton stop.

Den 34-årige weltervægter gav på det efterfølgende pressemøde udtryk for, at han ikke har planer om at fortsætte med boksningen.

»Jeg havde brug for én kamp mere for at se, om jeg stadig havde det, der skulle til. Det har jeg ikke«, sagde Hatton.

LÆS OGSÅMedie: Stjernebokser overfaldet af sin far

Siden han tilbage i maj 2009 stoppede med at bokse efter et nederlag til filippineren Manny Pacquiao, har hans liv været noget kaotisk.

Hatton røg i hullet og kastede sig over alkohol og stoffer i et voldsomt omfang, der blandt andet førte ham på selvmordets rand.

Men trods nederlaget føler briten sig afklaret og godt tilpas.

»Jeg er en glad mand. Jeg har ingen lyst til at stikke en kniv i håndleddet på mig selv. Jeg har fået de svar, jeg havde brug for«, sagde Hatton.

LÆS OGSÅBoksestjerne gør comeback efter tre år

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere