Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Superliga-bejlere dummer sig atter på udebane

Det lykkedes ikke for oprykningsbejlerne at profitere af Randers' pointtab. Vejle-Kolding og Fredericia delte.

Gem til liste

Vejle Boldklub Kolding var foran to gange, men begge gange udlignede FC Fredericia, og så endte det østjyske lokalopgør 2-2.

Det resultat kan Fredericia formentlig bedst leve med efter en besværlig start på 2012. For Vejle-Kolding betyder det ene point, at holdet ikke formåede at profitere af Randers FC's uafgjorte resultat i Viborg fredag aften.

Med uafgjort i Fredericia viste Vejle-Kolding tilmed atter svaghed på udebane, hvor det i denne sæson kun er blevet til tre sejre i nu 10 forsøg.

Stillingen mellem de to bejlere til at rykke op i Superligaen sammen med Esbjerg er altså status quo med syv kampe tilbage: Randers har tre point mere end Vejle-Kolding, som til gengæld har en markant bedre målscore.

Vejle-Kolding var ellers klart dominerende i første halvleg, som de da også meget passende vandt med 1-0 på en teknisk glimrende scoring af 19-årige Jonas Faaborg.

Men straks efter pausen slog Fredericia tilbage, da det lykkedes kantspilleren Jesper Luth at sende bolden ind bag Kristian Fæste i Vejle-målet.

Det blev til krig
Andreas Moos bragte dog favoritterne foran på ny, inden Martin Mikkelsen bragte ny balance syv minutter før tid.

»Vi spillede en rigtig god første halvleg, mens det i anden halvleg blev lidt mere en krig, som Fredericia gerne vil have«, siger en ærgerlig Jonas Faaborg efter kampen til TV 2 Sport.

Med uafgjort til både Randers og Vejle-Kolding er der fortsat en spinkel mulighed for, at en outsider kan komme fra baghjul og overhale de to store klubber.

Eksempelvis formstærke Brønshøj, der på udebane slog Blokhus med 2-0 og nu blot er tre point efter Vejle-Kolding og seks efter Randers.

FACEBOOKBliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere