Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Agger kan blive årets fodboldspiller 2012 - igen

Fem danske fodboldspillere er nomineret til Årets Fodboldspiller i Spillerforeningens kåring.

Gem til liste

Det er kun en måned siden, at Daniel Agger blev kåret til Årets Fodboldspiller ved Dansk Fodbold Award, og nu kan forsvarsklippen fra Liverpool FC opnå samme ære - bare i en anden afstemning.

Agger er i hvert fald nomineret sammen med fire andre i Spillerforeningens årlige kåring, hvor det er de danske fodboldspillere, som stemmer.

De nominerede i år er Daniel Agger, Nicolai Stokholm (FC Nordsjælland), Christian Eriksen (Ajax), Michael Krohn-Dehli (Celta de Vigo) og William Kvist (VfB Stuttgart).

Alle fem er aktuelle på det danske landshold.

William Kvist har med årets nominering chancen for at tage titlen for tredje år i træk. Også Daniel Agger er tidligere blevet kåret som Årets Fodboldspiller af sine kolleger.

PolitikenPlus
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb