Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Skader holder Agger, Kahlenberg og Skoubo ude af landsholdet

Landstræner Morten Olsen kæmper for at samle en nogenlunde frisk landsholdstrup til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Portugal og Cypern.

Gem til liste

Landstræner Morten Olsen har personaleproblemer forud for EM-kvalifikationskampene mod Portugal og Cypern.

Selv om Olsen har udtaget yderligere to spillere til truppen, måtte han samtidig acceptere tre afbud.

Det er Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Morten Skoubo, som har meddelt Olsen, at de er for skadede til at spille kampene den 8. og den 12. oktober.

Derimod er Olsens landskampinvitaion blevet modtaget med tak af Peter Løvenkrands fra Newcastle og Jonas Lössl fra FC Midtjylland, der begge glider ind i truppen.

Løvenkrands kender Portugal
Løvenkrands har gode erfaringer med netop Portugal, idet hans seneste landsholdsoptræden netop var kampen i Lissabon for to år siden, hvor Danmark besejrede portugiserne med 3-2.

Med sine 21 landskampe er han også tilpas rutineret i den rød-hvide dragt - i modsætning til Lössl, der ganske vist har spillet 16 ungdomslandsholdskampe, men som endnu har sin debut til gode på A-landsholdet.

Morten Olsen har på grund af afbuddene fortsat fire huller i sin 23-mands-trup til de to kampe. Der vil dog blive sat navne på dem allerede mandag.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere