Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Skader holder Agger, Kahlenberg og Skoubo ude af landsholdet

Landstræner Morten Olsen kæmper for at samle en nogenlunde frisk landsholdstrup til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Portugal og Cypern.

Gem til liste

Landstræner Morten Olsen har personaleproblemer forud for EM-kvalifikationskampene mod Portugal og Cypern.

Selv om Olsen har udtaget yderligere to spillere til truppen, måtte han samtidig acceptere tre afbud.

Det er Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Morten Skoubo, som har meddelt Olsen, at de er for skadede til at spille kampene den 8. og den 12. oktober.

Derimod er Olsens landskampinvitaion blevet modtaget med tak af Peter Løvenkrands fra Newcastle og Jonas Lössl fra FC Midtjylland, der begge glider ind i truppen.

Løvenkrands kender Portugal
Løvenkrands har gode erfaringer med netop Portugal, idet hans seneste landsholdsoptræden netop var kampen i Lissabon for to år siden, hvor Danmark besejrede portugiserne med 3-2.

Med sine 21 landskampe er han også tilpas rutineret i den rød-hvide dragt - i modsætning til Lössl, der ganske vist har spillet 16 ungdomslandsholdskampe, men som endnu har sin debut til gode på A-landsholdet.

Morten Olsen har på grund af afbuddene fortsat fire huller i sin 23-mands-trup til de to kampe. Der vil dog blive sat navne på dem allerede mandag.

PolitikenPlus
 • Cykellygter Bookman cykellygter ? til stilsikre cyklister!

  Pluspris 125 kr. Alm. pris 150 kr. Køb
 • Skridttæller Smart skridttæller, Omron Walking style one 2.1, som skal klipses fast på bukselinningen.

  Pluspris 165 kr. Alm. pris 195 kr. Køb
 • Løbe t-shirt Nike er kendt for den gode kvalitet, det smarte design og mange funktionelle detaljer. T-shiten har gode svedtransporterende egenskaber, og klæber ikke.

  Pluspris 99 kr. Alm. pris 299 kr. Køb
 • Bycykel Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 3.295 kr. Alm. pris 3.629 kr. Køb
 • Bycykel med 3 gear Unisex cykel der passer til alle med justerbar sadel og styr. Minimal vedligeholdelse og høj kvalitet. Jopo bycyklen er den mest købte cykel model i de nordiske lande.

  Pluspris 4.295 kr. Alm. pris 4.629 kr. Køb