Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

Skader holder Agger, Kahlenberg og Skoubo ude af landsholdet

Landstræner Morten Olsen kæmper for at samle en nogenlunde frisk landsholdstrup til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Portugal og Cypern.

Gem til liste

Landstræner Morten Olsen har personaleproblemer forud for EM-kvalifikationskampene mod Portugal og Cypern.

Selv om Olsen har udtaget yderligere to spillere til truppen, måtte han samtidig acceptere tre afbud.

Det er Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Morten Skoubo, som har meddelt Olsen, at de er for skadede til at spille kampene den 8. og den 12. oktober.

Derimod er Olsens landskampinvitaion blevet modtaget med tak af Peter Løvenkrands fra Newcastle og Jonas Lössl fra FC Midtjylland, der begge glider ind i truppen.

Løvenkrands kender Portugal
Løvenkrands har gode erfaringer med netop Portugal, idet hans seneste landsholdsoptræden netop var kampen i Lissabon for to år siden, hvor Danmark besejrede portugiserne med 3-2.

Med sine 21 landskampe er han også tilpas rutineret i den rød-hvide dragt - i modsætning til Lössl, der ganske vist har spillet 16 ungdomslandsholdskampe, men som endnu har sin debut til gode på A-landsholdet.

Morten Olsen har på grund af afbuddene fortsat fire huller i sin 23-mands-trup til de to kampe. Der vil dog blive sat navne på dem allerede mandag.

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere