Annonce
Annonce
Annonce
Fodbold

AGF luger ud i truppen

AGF og angriberen Søren Berg stopper samarbejdet et halvt år før kontraktudløb.

Gem til liste

Manglende spilletid har fået AGF og kantspilleren Søren Berg til at ophæve kontrakten et halvt år før tid.

36-årige Søren Berg havde kontraktudløb i sommeren 2013, men han har ikke fået megen spilletid i denne sæson, hvilket er årsagen til, at samarbejdet stopper før tid. Det siger sportschef Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

»Søren har med sin erfaring, stabilitet, fight og fodboldmæssige evner været en vigtig spiller i den proces, vi har været igennem med først oprykningen fra 1. division og dernæst konsolideringen i Superligaen, hvor han stod bag flere flotte mål«.

LÆS OGSÅUdsalg i AGF: Vi har ikke syv angribere, når vinterens transfervindue er lukket

»Han er meget driftssikker og præsterer altid på et godt niveau til træning og i kamp. Men vi må også erkende, at i denne sæson er der nogle, der har taget over på Sørens plads, og vejen til fast spilletid er blevet længere«.

»Derfor har vi helt uden dramatik valgt at stoppe samarbejdet«.

»På AGF's vegne vil jeg gerne takke Søren for hans bidrag til den positive udvikling, vi har gennemgået de seneste år og ønske ham al mulig held og lykke, uanset om det bliver på eller uden for fodboldbanen«, siger Brian Steen Nielsen.

Farvel i aften
Der bliver taget afsked med Søren Berg mandag aften, når AGF får besøg af Silkeborg i årets sidste superligakamp.

»Min tid i AGF har fuldt ud levet op til det, jeg forventede, da jeg i sin tid skrev under på kontrakten. Jeg har været tilfreds med langt det meste, og jeg synes, at det har været en vellykket tid«, siger Søren Berg.

Han har spillet i AGF siden januar 2011.

PolitikenPlus
 • Miiego AL3 Freedom AL3 Freedom fra MIIEGO er trådløse høretelefoner specialdesignet til sport med god/stabil pasform og lang batteritid. Fås i både en herre- og en dameversion.

  375 kr. Spar 125 kr. Læs mere
 • Nike 7'' Trail Kiger Short Løbeshorts med god bevægelsfrihed og pasform. Shorten er udviklet til anvendelse i terrænet som er kendetegnet ved skiftende tempo og intensitet. Derfor fungerer shorten ved både høj og lav puls.

  335 kr. Spar 115 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Nike Trail Kiger Jacket Nike Printed Trail Kiger jacket er en løbejakke til dig, der søger en let løbejakke med et hav af lækre detaljer, og et design der skiller sig ud fra mængden af løbejakker.

  900 kr. Spar 300 kr. Læs mere
 • Tom Tom Runner Cardio GPS Let betjent løbeur med GPS og pulsmåling i håndleddet.

  1.900 kr. Spar 300 kr. Læs mere