Annonce
Annonce
Ishockey

Peter Regin fik NHL-kontrakt i taxi

Barndomskammeraterne Regin og Frans Nielsen bliver holdkammerater i New York Islanders. Regin får 1-årig NHL-kontrakt til 750.000 dollar

Da de var små knægte legede de til familiemiddage, og tog på skiture sammen. Fra den kommende sæson bliver de hold- og sandsynligvis kædekammerater i NHL-klubben New York Islanders.

»Det er mega fedt. Jeg havde hele tiden Islanders som førsteprioritet, så da chancen i går kom, tog det mig fem minutter at sige ja«, siger Peter Regin, som sad i en taxa på vej hjem fra golfbanen, da opkaldet kom.

LÆS OGSÅ Regin på vej ud i Ottawa: Jeg er stadig god nok til NHL

»Min agent ringede og jeg sagde ok til det hele, da jeg havde 10 minutters kørsel til mit hotel. Før jeg var fremme havde han snakket med Islanders, og aftalen på plads. Det tog fem minutter«, beretter den 27-årige dansker, som hidtil har spillet for klubben der draftede ham, Ottawa Senators.

Er nu skadesfri
De seneste tre sæsoner har budt på et hav af skader, og under 100 NHL-kampe, men nu er han skadesfri og klar til en ny start.

»Jeg tror på, at det er et godt sted for mig. Frans og jeg har samme personlighed, og samme tilgang til mange ting, og når han har så stor succes der, så tror jeg på, at det er et sted jeg kan opnå bare lidt af den succes, han har haft«, siger Regin, der nu får sin barndomskammerat som holdkammerat.

»Vi har tit talt om, at det ville være sjovt at spille på hold sammen. Det er en drøm, der går i opfyldelse«, siger han.

Barndomsvenner skal spille sammen
Frans Nielsen debuterede i 2007 hos New York Islanders, hvor han blev den første dansker i NHL. Han glæder sig enormt.

»Jeg har kendt Peter siden jeg var tre år gammel, så det er utroligt, at vi nu skal spille sammen i NHL. Forhåbentlig får vi også lidt tid i samme kæde«, siger Nielsen, som er blevet en af Islanders bærende spillere.

LÆS OGSÅDansker skadet i NHL-nederlag

Frans Nielsen mener, at Peter Regin bliver en stor styrkelse af Islanders-holdet.

»Jeg tror slet ikke de ved, hvor talentfuld han er, og hvor god en spiller vi har fået for pengene. Han er et af de største talenter, jeg nogensinde har spillet med, og han bliver god for os. Får han sat en sæson sammen uden skader, så tror jeg han bliver en af vores bedste, og en stjerne på vores hold«, lyder det rosende fra barndomsvennen.

Del link
Annonce
Mest læste
Dit politiken
Annonce