Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Piotr Wozniacki: Caroline har det svært

Den tidligere verdensetter i tennis Caroline Wozniacki har det ikke nemt for tiden, indrømmer far og træner.

Gem til liste
Pointjagt. Caroline Wozniacki nåede også 1/8-finalen i Miami i 2011, hvor hun tabte til tyskeren Andres Petkovic. Sejr over Wickmayer vil derfor være lig med flere point til verdensranglisten. - Foto: Alan Diaz/AP

Pointjagt. Caroline Wozniacki nåede også 1/8-finalen i Miami i 2011, hvor hun tabte til tyskeren Andres Petkovic. Sejr over Wickmayer vil derfor være lig med flere point til verdensranglisten. - Foto: Alan Diaz/AP

At rasle ned ad verdensranglisten og blive kritiseret for sit spil. Det har været hverdag for Caroline Wozniacki de seneste mange uger, og det tager lidt hårdt på den tidligere verdensetter i tennis.

Det fortæller far og træner Caroline Wozniacki.

»Jeg tror, det er en reaktion på mange ting. Det er i hvert fald ikke optimalt i øjeblikket. Men vi arbejder hele tiden«, siger han til Ekstra Bladet.

»Det handler også om selvtillid, ja. Den slags perioder kommer. Dem kan du se hos alle spillere, også på herresiden. Det er svært at være på toppen hele tiden«, lyder det fra Piotr Wozniacki.

Kan ikke overføre træningen til kampene
Motivationen til at komme tilbage på toppen fejler intet, mener Piotr Wozniacki.

»Motivationsmæssigt er det okay, synes jeg. Men alle vil lave Caroline om. Hun læser og hører en masse tale om, at hun skal spille anderledes«.

»Det vil hun også gerne prøve, men lige nu kan hun ikke gøre det i kampene. Til træning kan hun godt lave en masse af de ting«, forklarer han.

I det igangværende Sony Ericsson Open i Miami har Caroline Wozniacki oplevet lidt succes med hidtil to sejre.

LÆS OGSÅWozniacki er videre og slipper for Clijsters

Mandag kl. 22.30 møder danskeren belgieren Yanina Wickmayer i 1/8-finalen. Belgieren besejrede sin landsmand Kim Clijsters på vej til Wozniacki-kampen, så Wickmayers selvtillid må være i top.

Til gengæld kan Caroline Wozniacki notere sig, at hun i fire indbyrdes kampe mod Wickmayer endnu ikke har tabt til belgieren.

Vinderen af Wozniacki-Wickmayer møder i kvartfinalen enten Samantha Stosur eller Serena Williams.

FACEBOOKBliv ven med Politiken

PolitikenPlus
 • Run Socks 2.0 Merino CEPs nye topkvalitets kompressionsløbestrømper med 17% merinould, der giver lidt ekstra varme på de kolde dage.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Long Vintertight Unisex Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • Gore Essential SO Gloves Varm løbehandske fremstillet i Windstopper materiale, der gør handsken fuldstændig vindtæt.

  260 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Kari Traa Butterfly Longsleeve Langærmet undertrøje med en blød og lækker pasform. Fremstillet ved en speciel "strikke-proces", så undertrøjen stort set er sømløs.

  300 kr. Spar 100 kr. Læs mere
 • Polar M400 med pulsmåler M400 er et særdeles brugervenligt GPS-ur spækket med nemt anvendelige funktioner, der kan hjælpe dig i topform.

  1.350 kr. Spar 350 kr. Læs mere