Annonce
Annonce
Mest sete
Forbrug & Liv

Dokumentation: Sådan virker toilet appen

Tine Müller har udviklet toilet appen FindToilet, der skal gøre det lettere for tissetrængende, at finde offentlige toiletter.

Kultur
Kultur

Donald Trump hos Saturday Night Live

Den republikanske politiker og ejemdomsmogul Donald Trump gæstede lørdag Saturday Night Live og sikrede programmet de højeste seertal i flere år.

Debat
Debat

TV Vil vi virkelig leve i nutidens samfund, hvor alt er foranderligt?

Vi ofrer værdien af øjeblikket, vi veksler trygheden i sikkerhed til trygheden i fremdrift, og vi risikerer en total form for ansvarsindividualisering, hvor vi er i stand til at lave alting om. Lad os sige stop.

Debat

Rektor på RUC om høje adgangskrav: »Vi risikerer at smadre læringskulturen«

Universiteternes optagelsessystem skaber systemaflæsning og middelmådighed, ikke originalitet og selvstændighed. Det skriver rektor på RUC, Hanne Leth Andersen, der mener at karakterer risikerer at være en overfladisk indikator, der sjældent fremmer den reelle faglighed.

Sport
Sport

Her er reaktionerne på Fifa-præsidentens exit

Tirsdag aften valgte præsidenten for det internationale fodboldforbund (Fifa), Sepp Blatter, at forlade sin post, under en uge efter at han var blevet genvalgt.

Politik
Politik

Policast uge 2:

Lyt med i denne uges Skyggekabinettets Policast. Vi taler kommunekrav og Samuelsen-jargon og diskuterer, om tallet to tusind og fem og tyve kan redde Løkke ud af skattepinen.

Politik

Live-tv: Se politikerne diskutere stramning af asylregler

Folketinget førstebehandler regeringens forslag til stramning af asylreglerne. Følg debatten her.

Politik

TV Privatperson hitter med egen nej-kampagne

Søren Toft-Jensen er bekymret for Danmarks fremtid, hvis vi stemmer ja ved folkeafstemningen. Derfor har han brugt et større beløb på sin egen kampagne. For at beskytte grundloven og Danmark.

Økonomi
Økonomi

Brødrene bag Hansen Is bruger farfars og oldefars metoder

Den lille virksomhed har fået eneret på at levere is til Roskilde Festival de næste tre år.

Økonomi

Jakob betalte 40.000 kroner under bordet for sin andelslejlighed

Jakob betalte 40.000 kroner for meget for sin andelslejlighed ? selv om det er ulovligt. Ellers havde han ikke fået den.

Internationalt
Internationalt

Sådan virker El Niño

Verdens Meteorologiske Organisation WMO forklarer vejrfænomenet, som i år skaber tørke, skovbrande og oversvømmelser rundt om på kloden. El Niño betyder 'Jesusbarnet' og fænomenet ventes at tiltage hen mod årsskiftet og blive det kraftigste i over 15 år.

Forbrug & liv
Forbrug & Liv

Dokumentation: Sådan virker toilet appen

Tine Müller har udviklet toilet appen FindToilet, der skal gøre det lettere for tissetrængende, at finde offentlige toiletter.

Økonomi

Brødrene bag Hansen Is bruger farfars og oldefars metoder

Den lille virksomhed har fået eneret på at levere is til Roskilde Festival de næste tre år.

Forbrug & Liv

Apple erklærer krig mod Spotify

Der er krig i musikverdenen. Apple er nemlig hoppet med på vognen, når det kommer til at streame musik - og det er som en konkurrent til det populære Spotify.

Mad
TV

Sådan laver du en skøn bloody mary på akvavit

Byt vodka ud med dildakvavit og giv den krydrede klassiker et nordisk pift, der smager fantastisk.

Danmark
Danmark

Integration starter på midtbanen

Den Olympiske Komité har doneret 100.000 euro til dansk integrationsfodbold

TV

Her slippes elgene fri

I Lille Vildmose er fem elge nu flyttet ind. Det er første gang i 5.000 år, at der lever elge i Danmark

Danmark

Flygtningeruten: »Næste dag var Rødbyhavn på den anden ende«

62-årige Karen Zubari fortæller om de tanker, det satte i gang, da hun i begyndelsen af september så flygtninge vandre langs motorvejen fra Rødbyhavn.

Danmark

DF-højborgen hvor man giver flest penge til flytninge

Politiken er taget ud mellem flyvemaskiner og folkepensionister for at undersøge, hvorfor indbyggerne i Tårnby Kommune er mere gavmilde end resten af landet.

Motion
Motion

Live-tv: Europæisk klimaløb krydser Danmark

4.300 km stafetløb fra Kiruna i Nordsverige til Paris varmer op til FNs klimatopmøde COP21. Stafetten kommer til Danmark i aften og overdrages i Padborg i morgen formiddag.

Motion

»Hvis jeg har en dårlig uge, træner jeg måske kun 15 timer«

Katrine Vandet Salling er danmarksmester i klatring, og selv om hun ikke er meget for at indrømme det, følger hun tendensen hos kvinder med at skønhedsidealet ikke længere er at være tynd, men stærk.

Viden
Trailere
Trailere

TV Se traileren til 'Den danske pige'

Dramaet 'Den danske pige' foregår i København i 1926. Da den danske kunstner Einar Wegener sidder model iført kjole til hustruen Gerdas maleri dukker hans sande identitet, kvinden Lili Elbe, op. En transformation, der ikke kun indebærer Einars metamorfose fra mand til kvinde, men også en radikal ændring af ægteskabet, tager sin begyndelse. Gerda accepterer sin elskede for den, hun er, og støtter samtidig Lilis beslutning om at fuldende forvandlingen fysisk. Men for hvert skridt Lili tager i sin banebrydende udvikling, må Gerda langsomt sige farvel til det menneske, hun giftede sig med.

Trailere

TV Se traileren til 'Macbeth'

Dramaet 'Macbeth' foregår i et krigshærget Skotland. Kong Duncans hærfører, Macbeth, er på vej hjem fra et blodigt slag, da han møder tre overnaturlige væsener, der forudser, at Macbeth vil blive konge. Den trofaste Macbeth har aldrig drømt om en sådan titel, men da han rejser hjem og fortæller sin hustru, Lady Macbeth, om profetien, begynder ægteparret at tørste efter magt. Snart er Macbeth skyldig i kongemord og Skotlands nye hersker. Men som samvittigheden æder ham op indefra, jo mere vanvittig og tyranisk bliver hans herredømme.