Håndsrækning. Helle Thorning-Schmidt skal holde sin første nytårstale som statsminister den 1. januar. Her får hun brug for al den hjælp, politiken.dk's læsere kan mønstre.
Foto: TYCHO GREGERS

Håndsrækning. Helle Thorning-Schmidt skal holde sin første nytårstale som statsminister den 1. januar. Her får hun brug for al den hjælp, politiken.dk's læsere kan mønstre.

Debat

Forfatter vil skrive Thornings nytårstale - du kan hjælpe

Hvad skal komme inden 'godt nytår'? Forfatter vil sammen med læserne give et bud på Thornings tale.

Debat

»Godaften. Jeg tror, at mange har det ligesom jeg: Nytåret er den tid på året, hvor vi gør status. Hvor vi tænker over den tid, der er gået. Hvor vi tænker over, hvordan vi bedst kan møde den tid, der kommer«.

Således begyndte forhenværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sin nytårstale den 1. januar 2011.

Siden præsenterede statsministeren den daværende regerings plan om en gradvis afskaffelse af efterlønnen, hvilket gjorde nytårstalen fra Marienborg til en af de mest omdiskuterede siden Anders Fogh Rasmussens første nytårstale i 2002.

LEDER

I samarbejde med en af forfatterne til den anmelderroste bog 'Nu gælder det Danmark!' om de danske statsministres nytårstaler, kan politiken.dk's læsere nu give Helle Thorning-Schmidt en hjælpende hånd med taleskriveriet.

Målet er at gøre Thorning-Schmidts første ordbårne redegørelse i det nye år så fremadrettet og indholdsfuld som muligt.

»Stauning, Schlüter og Anders Fogh Rasmussen forstod på hver sin måde og med hvert sit budskab at bruge nytårstalen til at sætte en uomgængelig politisk dagsorden. Ingen, som hørte på de tre, var i tvivl om, hvilket Danmark de så for sig, og at de havde viljen og energien til at gennemføre deres visioner«, understreger en af forfatterne til 'Nu gælder det Danmark!', Eva Fischer Mellbin.

Nu skal Staunings energi videreformidles til Helle Thorning-Schmidt.

Følg linket herunder og debutér som medpennefører på Helle Thorning-Schmidts første nytårstale.

HJÆLP THORNING HER

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce