Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kritik. Lennart Kiil mener, at Kvinfo lever 30-40 år tilbage i tiden. Her ses Elisabeth Møller Jensen, direktør i Kvinfo.
Foto: THOMAS BORBERG (arkiv)

Kritik. Lennart Kiil mener, at Kvinfo lever 30-40 år tilbage i tiden. Her ses Elisabeth Møller Jensen, direktør i Kvinfo.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kvinfo's mandesyn er forkvaklet

Luk for pengene til det anakronistiske monster ved navn Kvinfo.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Under det nylige biografskyderi i USA kastede tre unge mænd sig beskyttende ind over deres ledsagersker.

Mændene ofrede deres liv for at redde kvinderne fra skydegalningens kugleregn.

Den historie finder du ikke på Kvinfo’s hjemmeside!

På Kvinfo’s netmagasin har de nemlig travlt med at skrive om mænd som krænkere, tabere eller afvigere.

For nylig kunne man læse, at det var et stort problem, at sønner ikke dansede nok med deres fædre til bryllupper, og som sommerlæsning anbefaler Kvinfo en artikel om 70’er-bøsser i dametøj.

Naturligvis finder man også masser af artikler om mænd som voldelige, afstumpede og undertrykkende, hvis man bare graver en lille smule dybere i Kvinfo’s arkiver.

Skulle man danne sit indtryk af mænd ud fra, hvad Kvinfo skriver, ville det være en sølle eksistens, man fik øje på.En anden nylig artikel på Kvinfo forklarer, at drenge ikke har brug for maskuline forbilleder, og at det ikke er noget problem, at flere og flere vokser op uden far.

Næh nej, hele problemet er stadig »patriarkalske stereotyper«.

Kvinfo lever 30-40 år tilbage i tiden. Det virker, som om det slet ikke er gået op for institutionen, at forholdet mellem kønnene har ændret sig markant over den seneste generation eller to, og at det ikke længere altid er mænd eller drenge, der sidder med de bedste kort på hånden.

Nu er Kvinfo så blevet hjemsted for en tænketank om mænd. Det svarer stort set til at gøre KKK til tænketank for sortes rettigheder i USA.

Kvinfo er en del af en lang feministisk tradition, der længe har anset alle mænd for overflødige (en kvinde har brug for en mand, som en fisk har brug for en cykel) og potentielt voldelige.

Og måske var der i en periode reelt behov for at kritisere mænd. Men i dag sparker feministerne hos Kvinfo på en mand, der ligger ned.

Det kan ikke nytte noget til stadighed kun at fokusere på negative eller afvigende aspekter ved mænd.

Måske var der i en periode reelt behov for at kritisere mænd.Kvinfo bestiller ikke andet end at pille mænd ned, udstille dem som mærkelige og følgelig gøre dem uinteressante eller decideret afskrækkende i øjnene på Danmarks kvinder.

Kvinfo vil gerne fremstå som en neutral institution for forskning i køn, men er i virkeligheden en gruppe gammelfeminister fra 70’erne.

Vi mænd gider ikke længere over skatten finansiere vores egen evindelige nedgørelse.

Luk for pengene til det anakronistiske monster ved navn Kvinfo.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden