Det offentlige skal have styr på, at traditionelle virksomheder ikke udnytter fordelene ved at kalde sig selv deleøkonomi, siger Jonathan Løw. 
Personerne på billedet har ikke noget med det pågældende interview.

Det offentlige skal have styr på, at traditionelle virksomheder ikke udnytter fordelene ved at kalde sig selv deleøkonomi, siger Jonathan Løw. Personerne på billedet har ikke noget med det pågældende interview.

Debat

Iværksætter: Regeringens strategi for deleøkonomi er visionsløs

Der er ingen definition af, hvad der reelt er tale om, når regeringen i nyt udspil vil fremme deleøkonomi i Danmark. Det virker efterhånden, som om deleøkonomi er alt og ingenting, mener iværksætteren Jonathan Løw. Selv forklarer han begrebet som tjenester, der udnytter ressourcer bedre.

Debat
FOR ABONNENTER

Det skal fremover være lettere for borgere at leje en privat bolig og at låne naboens bil. Vi skal med andre ord fremme deleøkonomien i Danmark.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  På søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce