Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Arrangementet viste en begravet stridsøkse blandt damerne, og endelig kunne de kæmpe kampen sammen og ikke hver for sig«, siger Zeynep Celik Basoda. Layout: Aslak Elias Kelkka.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den nydanske kvindekamp: »Hvordan kan det være, man kun er optaget af kvindens jomfruelighed, og at man kun laver jomfrutjek af kvinder«

De fire debattører Geeti Amiri, Natasha Al-Hariri, Khaterah Parwani og Halime Oguz indtog i denne uge Bremen Teater i håb om at inspirere andre minoritetskvinder til at debattere nydansk kvindekamp. Men hvad skal der kæmpes for?

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Den nydanske kvindekamp er relevant, fordi der fortsat mangler ligestilling på mange punkter. Derfor er der også brug for, at der bliver sat fokus på det. Og det er netop det, Geeti Amiri gør. Hun siger tingene, som de er, men det sørgelige er, at hun får hug for det, når hun i stedet burde hyldes«, siger den 27-årige medicinstuderende Hevy Sadraddin Gibrael.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden