Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

I sin bog forsøger Tarek Hussein at give bud på, hvordan unge muslimer kan gebærde sig i krydsfeltet mellem islam og dansk ungdomskultur. Der bliver sat spørgsmålstegn ved gamle traditioner, imamers ansvar og kløften mellem generationer. Foto: Andreas Haubjerg

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tarek Hussein: »Imamerne kan løfte så ufattelig mange vigtige integrationsopgaver. Men de skal tage sig sammen«

Ældre imamer i danske moskeer formår ikke at gøre deres prædikener relevante for unge muslimer, der i stedet søger svar på hverdagens problemer hos useriøse eller radikaliserede ’Google-imamer’ på nettet. Nu må det muslimske miljø skrue op for den interne dialog og kritik, mener bogaktuelle debattør Tarek Hussein, der selv er praktiserende muslim.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I virkeligheden er der tale om et system, der har lukket sig om sig selv. Et miljø, hvor kritik, nytænkning og simpel debat om dogmer og traditioner er noget nær ikkeeksisterende.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden