0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Novelle af Kaspar Colling: At spise på Tilstedevær var som at snakke med en idiot på coke

En anmelder skrev: »Det er, som om Simon Damholt har en utrolig dårlig fornemmelse for at sammensætte selv de simpleste retter, så de smager godt. Og så er der noget irriterende og frelst over hele konceptet«.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Claus Nørregaard/POLITIKEN
Foto: Claus Nørregaard/POLITIKEN
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Simon Damholt havde drømt om at blive kok, siden han som barn ved et tilfælde efter skole så finalen i den australske udgave af ’Masterchef’.

Efter 10. klasse begyndte han således på gastronomi-uddannelsen og stod senere i lære på nogle af de fineste restauranter i Italien og Frankrig. Han fik arbejde på Noma, hvor han var med til at udvikle tre fiskeretter.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu