Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for den syngende DR-vært - og en dårlig dag for Queen B

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jakob Illeborghar i 10 år været korrespondent og vært på DR – senest på forbrugermagasinet ’Kontant’.

Nu vil han imidlertid i en periode forfølge en anden karrierevej end journalistikkens og udgiver straks i det nye år sit første soloalbum som sanger. Jakob Illeborg fortæller i en pressemeddelelse fra Sundance Records, at mange af numrene er skrevet på hotelværelser rundt i verden, når han har brugt musikken til at koble af efter tv-opgaverne.

»Det album, der kommer, bærer præg af den gnist, der er i håndspillet, ikke computerbaseret musik«, lyder beskrivelsen, der kommer til at stå sin første prøve 18. januar.

Den dag udkommer den første single, ’Emotional Botox’, som en forsmag på albummet.

Beyoncé er utvivlsomt blevet fyrsteligt belønnet for sin optræden i Indien, men er alligevel kommet på kant med sine mange fans i det mægtige land.

Da den amerikanske sangerinde gav koncert i Udaipur, var publikum en eksklusiv skare af inviterede gæster – blandt andre Hillary Clinton – til den indledende fejring af brylluppet mellem Isha Ambani og Anand Piramal.

Bruden er datter af Indiens rigeste mand og gommen søn af en anden milliardær, så Beyoncé er utvivlsomt blevet anstændigt honoreret for sin ulejlighed.

’Queen B’ har til gengæld vakt gevaldig skuffelse blandt folk med lavere indkomst, fordi den veldansende 37-årige hitmaskine åbenbart har foretrukket store og nemme penge frem for mødet ved en scenekant med sine mere jordnære fans.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden