Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mike Karlsson Lundgren
Foto: Mike Karlsson Lundgren

Her er mad til alle ugens hverdage.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En uge, en kylling: Hvad jeg lærte af en uge på husmoderkost

Kan en kylling mætte en hel familie i en uge? Ja. Men kan vi forsvare at spise det? Ja.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I går tog jeg en 1 liters plastikbøtte ud af fryseren fyldt med kyllingefond. Bøtten var den sidste rest af et større madeksperiment, som jeg afprøvede for et par uger siden. Et bevis på, hvor meget mad der kan være i et dyr, hvis vi udnytter det til sidste dråbe.​

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden