tv-moske. Den nye stormoske opføres på Rovsingsgade på Nørrebro.
Foto: FRANDSEN FINN

tv-moske. Den nye stormoske opføres på Rovsingsgade på Nørrebro.

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Den nye moske på Nørrebro bliver bannerfører for sharia og islamister

Tv-studie i moskeen vil udsende islamistiske budskaber fra dansk grund.

Debatindlæg

Politiken kunne 5.9. berette, hvordan den nye moske, der bygges på Nørrebro i København, vil indeholde et tv-studie, som tænkes udlejet til tv-stationerne Al-Jazeera, Al-Houda og Al-Aqsa TV.

At det lige nøjagtigt er disse tre tv-stationer bekræfter den formodning, vi hele tiden har haft om, at moskeen er styret af Det Muslimske Broderskab.

Al-Aqsa TV er Hamas’ tv-organisation i Gazastriben og har blandt andet sendt børneprogrammer med den Mickey Mouse-lignende figur Farfour, der har opfordret palæstinensiske børn til at blive martyrer i selvmordsangreb.

Hamas er som bekendt Det Muslimske Broderskabs palæstinensiske gren.

Tv-stationen Al-Jazeera er styret fra Qatar, der traditionelt er allieret med Det Muslimske Broderskab, hvis åndelige overhoved, Yussuf al-Qaradawi, da også har et ugentligt program på kanalen kaldet ’Sharia og livet’.

En ny, dansk stormoske stiller lokaler til rådighed for tv-stationen Al-Aqsa TV.

Kanalen bliver i Danmark husket for dækningen af Muhammedtegningerne i 2008 i børneprogrammet Tomorrow's Pioneers på Al Aqsa.

Her kan du se kaninen Assoud forbande Kurt Westergaard og børneværten Saraa opfordre til boykot af danske varer.

Formanden for medieudvalget i Dansk Islamisk Råd, Mohamed Al Maimouni, forsvarer samarbejdet.

»Vi har besluttet at fortsætte med at arbejde for Al-Aqsa TV, så længe det, de rapporterer, er i tråd med vores synspunkter«, siger Mohamed Al Maimouni til avisen The Copenhagen Post.

Kilde: Al Aqsa

Her har han bl.a. bedt Allah om at nedslagte hver eneste jøde én for én, kaldt holocaust for en guddommelig straf over jøderne og benævnt Osama bin Laden ved den islamiske hædersbetegnelse ’martyr’, ligesom han gentagne gange har opfordret til terrorisme mod Israel.

Nu ved vi, hvad der er i vente fra den nye moske på Nørrebro. Det er forfærdeligt, at disse budskaber nu skal lyde fra dansk grund.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce