Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Tegning: Anne-Marie Steen Petersen.

Tegning: Anne-Marie Steen Petersen.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Man kommer i form, når man bliver ved

Det er vigtigt at have det sjovt, når man motionerer, for så holder man ikke op.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis vi ikke behandler kroppen kærligt, respekterer vi ikke vores følelser og psyke. Vi har i umindelige tider brugt dans og musik som lystfyldt samværsform. Bevægelse skal være noget, man har lyst til at blive ved med. Derfor skal den give energi i stedet for at brænde kalorier så hurtigt som muligt.

Tirsdag 16.1. skrev Mona Samir Sørensen i en foromtale af danseforestillingen ’Staying Alive’, der blev vist i Skuespilhuset: »De er det såkaldte grå guld. Nogen har fortalt dem, at det er slut. At der er ikke mere. Men det er ikke slut for dem. De er klar. De har set meget, trænet deres kroppe, og nogle af dem har danset en del«.

LÆS MERE:

Jeg møder disse mennesker på Gotvedinstituttet, hvor mange har gået til gymnastik det meste af deres voksne liv. Det har de ikke gjort for at tabe sig, men for at blive glade. Derfor kan danserne i Skuespilhuset holde til det.

Hvis man kun træner for at tabe sig, risikerer man at blive stresset

De har det skønt imens. Når man har det skønt imens, bliver man ved. Når man bliver ved, kommer man i god form. De burde være normen og ikke undtagelsen. Munthe Suenson er 76 år og en af danserne. Han siger det enkelt: »Jeg danser, fordi det er edderskægt, og det er så vitalt at være i gruppen her«.

:

Nu hører vi så om endnu en undersøgelse af menneskets evne til at forbrænde kalorier, og at den, der træner hårdt og meget, ikke nødvendigvis bliver ved med at tabe sig. Det kommer desuden frem, at en ud af syv, der har købt et fitnessabonnement, ikke benytter det.

Hvis man kun træner for at tabe sig, risikerer man at blive stresset. Man skal hygge sig og have det bedre bagefter, så bliver man ved. Og hvem ved, måske kan man skrive Det Kongelige Teater på sit cv i en alder af 76.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden