Tegning. Philip Ytournel

Tegning. Philip Ytournel

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Hvorfor tager de røde ikke magten på sig? Venstrefløjens projekt er blevet introspektivt, navlepillende og ekskluderende

Den danske venstrefløj er blevet apolitisk og bange for magten. I stedet for at samle kræfterne og tage ansvar for at forandre samfundet har den vendt ryggen til befolkningens problemer og trives nu med politisk inaktivitet i sit eget lille lommeunivers.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

Det emne, der optog både Enhedslistens og Alternativets medlemmer på deres nyligt afholdte landsmøder, var, hvordan man undgår en gentagelse af Thorning-årene. Her agerede venstrefløjen parlamentarisk grundlag for en regering, der lavede det meste af sin politik med højrefløjen. En utålelig situation, der har fået både Pernille Skipper (EL) og Uffe Elbæk (Alt.) til at true med at trække støtten fra en kommende socialdemokratisk regering.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce