Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Borgernes grundlæggende ret til privatliv og beskyttelse af personoplysninger vil blive yderligere svækket, når den danske databeskyttelseslov skal træde i kraft 25. maj 2018«.

»Borgernes grundlæggende ret til privatliv og beskyttelse af personoplysninger vil blive yderligere svækket, når den danske databeskyttelseslov skal træde i kraft 25. maj 2018«.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Advokat om databeskyttelseslov: Den er et indgreb i retten til privatliv og beskyttelse af personoplysninger

Den danske databeskyttelseslov, der skal træde i kraft til maj 2018, indeholder bl.a. forringelser hvad angår myndighedernes omgang med følsomme personoplysninger og beskyttelsen af særlig følsomme oplysninger.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vil de nye regler om databeskyttelse styrke eller svække borgernes retsstilling, når de danske myndigheder som led i deres kontrol på det sociale område indsamler, opbevarer og deler en lang række personoplysninger.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden