0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Forarget læser: Den revnede pølse og vores ligegyldighed over for den burde fordømmes

Det kræver timers varsel og specialiseret udstyr at tilberede en pølse. Pølsen er hverken hurtig eller nem, og jo hurtigere man forsøger at gøre den, jo mindre nem bliver den.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard
Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg læste på bagsiden af en pose pølser, at jeg var havnet i det folkelige køkken. Det kom bag på mig, at jeg var havnet der. Godt nok har folket slået pølsemanden ihjel, men de har ikke løftet hans arv.

For at forstå, hvor slemt det står til, må man gøre sig bekendt med pølsens temperament og dens indbyggede måder at gå under på.

Der er den undertilberedte pølse, hvor skindet nægter at give efter, og trykket fra kæben får pølseknuden til at gå op og kødet til at vælte ud af pølseenden. Tarmen, død og udhulet, hænger i vinden som et spøgelse.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere