Tegning: Jørn Villumsen (arkiv)
Foto: Jørn Villumsen

Tegning: Jørn Villumsen (arkiv)

Klummer

Public service-kritik: Her kommer en ønskeseddel til DR’s nye nyhedsdirektør

Mindre vejrudsigt, mere global udsigt. Færre snyde-korrespondenter, mere fortælling. DR's 'TV Avisen' er håbløst gammeldags tv og trænger til en seriøs overhaling.

Klummer
FOR ABONNENTER

Tillykke til DR med den nye nyhedsdirektør, Sandy French. Jobskiftet er vigtigt, fordi DR er og bliver vores vigtigste kulturinstitution, og danskernes største kilde til information, underholdning og nyheder.

Det er DR, som alle vi andre medier i høj grad pejler efter og spejler os i. I udstikker ofte ruten, går først og står for kvalitet og integritet. Og I får alt for lidt ros.

I en tid hvor politikerne igen og igen rasler med sparesablen over for DR og truer med kanallukninger og færre penge, er det værd at hæfte sig ved, hvad det er, en licensbetalt medieudbyder kan, som ingen andre kan. Monopoldagenes selvfølgelighed er forbi, og DR løber hurtigt for at omstille sig til den fragmenterede medievirkelighed.

De lykkes på nogle områder en del bedre end de fleste dagblade for nu at være ærlig. Børnenyhederne ’Ultra Nyt’ er bare et eksempel.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce