Tegning: Philip Ytournel (arkiv)
Tegning: Philip Ytournel (arkiv)

Tegning: Philip Ytournel (arkiv)

Klummer

De fleste forhold er startet med en hånd på et upassende sted. Nogle gange fører det til livslang kærlighed og fælles gravsted, andre gange til én på kassen

Voldtægt, seksuelt betonet magtmisbrug og jævn lir er tre forskellige ting. Ikke kun i Hollywood, her skal også gribes i egen barm.

Klummer
FOR ABONNENTER

Medløberiet og hysteriet har kronede dage. Det gjaldt, mens den amerikanske filmproducent forgreb sig på unge kvinder. Og det gælder i dag, mens alle falder over Hollywood, Zentropa og andre stjerneverdener.

Alt for mange lod som ingenting, mens de vidste, at kvinder blev udsat for overgreb. Alt for mange råber op i dag, hvor koret alligevel er oppe i høje tonelejer.

Men voldtægt, seksuelt betonet magtmisbrug og jævn lir er tre forskellige ting. Gemen voldtægt har hele tiden været forbudt. Det skal hverken skuespillerinder, filmbranchens starletter eller andre finde sig i. Det skal meldes til politiet.

Hvis ofre på grund af ydmygelsen har fortiet, at de har været udsat for voldtægt, er det ulykkeligt og ubærligt. De kan intet bebrejdes. Men medløbere har ingen undskyldning.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce