Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Digital generation vil også have kaffemaskine konversation

Med udviskede grænser, globalisering og live opdatering fra shopping centre i Kenya, kommunikerer vi på livet løs. Bare uden rigtig at kommunikere. Den virtuelle kommunikation sætter skodder for ’er-der-sket-noget-spændende-i-weekenden’ samtalen. Det sætter den unikke kommunikation på gaden.

Kritikerskolen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En stødt voksende brugerfrekvens sparker like-knappen. Check-in funktionen. Og den resterende sociale identifikationsbølge så hårdt bagi, at Mark Zuckerberg taber bukserne af begejstring. Tilbage står vi med et forsøg på at kommunikere på nye sprog. Sprog der hiver al substans ud af afsender-modtager forholdet. Sprog der designes til skærmen efter bedre udtryk. Sprog der fremstammes uden ord. Et utal af nye trends har mødt vores måde at formidle på – og ændret den. Men noget der med sikkerhed ikke har ændret sig er samtalerne ved, til og fra kaffemaskinen. De har altid eksisteret. Det er én af de former for kommunikation der ikke er mulig at gøre virtuel. Og vi elsker det!

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden