Al forskning viser, at det er uhyre vigtigt at sætte ind over for psykiske lidelser så hurtigt som overhovedet muligt.  Men de tilbud, der er i dag til danskere, der har ondt i psyken, er utilstrækkelige og kommer for sent.  Foto: Finn Frandsen (arkiv)
Arkivfoto: Finn Frandsen

Al forskning viser, at det er uhyre vigtigt at sætte ind over for psykiske lidelser så hurtigt som overhovedet muligt. Men de tilbud, der er i dag til danskere, der har ondt i psyken, er utilstrækkelige og kommer for sent. Foto: Finn Frandsen (arkiv)

Kroniken

Dette er en Kronik. Kroniken er udtryk for skribentens holdning. Du kan indsende Kronik-forslag her.


Regionsformænd: Vi skal investere mere i danskernes mentale sundhed. Psykisk sygdom koster samfundet meget mere, end vi tror

Psykisk sygdom koster samfundet mere end kræft og kredsløbssygdomme. Så det er vigtigt, at vi bliver bedre til at investere i at holde befolkningen mentalt sund og behandle dem, der har brug for det så hurtigt og effektivt som muligt.

Kroniken
FOR ABONNENTER

Sommeren er lang og varm. »Kan vi snart få noget regnvejr til haven«, siger vi til naboerne og tilføjer let »men vi skal ikke klage, for vi har det jo godt«.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce