Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hold nu fokus på ACTA, Politiken!

Læserbreve
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I dag skriver Politiken at EU forbyder overvågning på nettet - som om det er en nyhed, og som om det skulle underkende enhver yderligere kritik af ACTA. Det gør Politiken her: http://politiken.dk/tjek/digitalt/article1549728.ece

Men for det første er det en 3 måneder gammel historie: http://www.computerworld.dk/art/203781/dom-internetudbydere-skal-ikke-spaerre-for-pirater

og for det andet tager Politiken her slet ikke stilling til den del af ACTA-kritikken der omhandler det fundamentalt kritisable i at en lov bliver udstukket og betalt af amerikanske lobbyister i dybeste hemmelighed og at topjurister fra USA og England ikke kan tyde teksten fordi den er så uklart formuleret at ingen kan forudse hvordan ACTA vil få konsekvenser for slutbrugeren, og for den milliardindustri der er på nettet.

ACTA er først og fremmest et forsøg på et skridt i retning af bedre at kunne håndhæve de regler der allerede findes, men hvordan? Og ikke mindst hvorfor? Læs nu de rapporter der slår fast at underholdningsindustrien ikke skades af fildeling, fx her: http://www.information.dk/294018

Om igen, Politiken!

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

 • Du lytter til Politiken

  Julian Assange og turen nedad
  Julian Assange og turen nedad

  Henter…

  WikiLeaks-stifteren Julian Assange blev i årevis hyldet for at starte en demokratisk revolution med sin whistleblower-platform. Siden da er han stukket af fra anklager om voldtægt i Sverige og blevet beskyldt for at samarbejde med russerne. Han har haft politisk asyl på Ecuadors ambassade i London i syv år, men i sidste uge blev han smidt på porten og anholdt af det britiske politi. Er Assange en helt eller en skurk? Og hvordan ser fremtiden ud?

Forsiden