Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Den nødvendige undertrykkelse

Læserbreve
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Socialdemokraterne har gjort meget for at vedligeholde, angst, utryghed, had, smålighed og store forskelle mellem rig og fattig. Kampen er ikke slut endnu og ingen ved, hvor langt S, SF, Venstre og Radikale er villige til at gå.

Vi ved nu, at de sammen med de glade Saxo Bankfolk er i stand til at se bort fra sygdom og fattigdom, handicap og rimelighed. Der er intet der stopper deres iver for at poste penge i ingenting ved at tage mindstemål af værdighed fra alle de svageste i samfundet.

Der er ingen grænser for hvor mange borgere de vil gøre svage eller udstille som nasserøve.

Socialdemokraterne har sammen med deres ideologiske kampfæller fra LA, R, SF, DF, K og V i virkeligheden en hemmelig plan: De vil have en revolution. De er lede og kede af demokrati, og håber på det iscenesatte oprør, som skal ende med et diktatur.

Vi har allerede vænnet os til tanken, og har med klappende hænder accepteret det nedværdigende flertalsdiktatur Fogh indførte, og blondinen fra Helvede har ført videre.

De pisser på os, og vi finder os i det.

Regeringen og alle dens legekammerater ser det som den nødvendige undertrykkelse af frihed, lighed og fællesskab, og langt størstedelen af pressekorpset består af lallende klappekagefolk, der beredvilligt holder mikrofoner i deres manicurerede hænder, inden de hånd i hånd med politikerne går hen til snapsetinget efter smørrebrød og øl.

Skal Danmark reddes, må den politiske debat ændres fra formålsløs købmandsregning til værdisætning af mennesker.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden