Peter Theisen. Mohammadkrisen og Akhmed Akkari.

Læserbreve

Det ville i sandhed kræve en usædvanlig høj grad af forudseenhed forlods at kunne vide, hvilke konsekvenser disse karikaturtegningers offentliggørelse ville forårsage.

Endelig er det jo heller ikke disse tegninger, der i fremmede eksotiske muslimske lande har forårsaget drab, hærværk, ildspåsættelser af ambassader, samt iværksættelse af en omfattende boycott af danske landbrugsprodukter - det er alene menneskers eget valg og ansvar, hvordan de vælger at gebærde sig i globale sammenhænge.

Muslimerne har af taktisk politiske/religiøse grunde valgt at opføre sig som tumber for at opnå politiske/verdslige mål; dette er egentlig meget gennemskueligt og derfor også meget nemt at forholde sig afvisende til.

Ved at sige undskyld og krybe for dem. vil muslimerne blot stille yderligere og endnu mere skærpede krav til os på bekostning af alle vore frihedsidealer, hvilket også har gyldighed nu i dagens Danmark/Europa, hvor opfyldelse af stedse yderligere skærpede særkrav blot vil skærpe stigende fundamentalisme, og dermed ringere integration og fremme parallelsamfund og dermed polarisering.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce