Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

  Rubrik: Pull-factor
Billedtekst: Fra Inger Støjberg og Mette Frederiksen til David Cameron trives den misopfattelse at skidt behandling af flygtninge vil mindske den såkaldte 'pull-factor', men analyser foretaget af EU og det britiske indenrigsministerium viser at EU-migranterne kommer for at arbejde og ikke på grund af diverse velfærdsydelser, og at de i øvrigt samlet set bidrager positivt til landets finanser.
Kreditering: Tegning: Per Marquard Otzen
Foto: Per Marquard Otzen/Politiken-Tegning

Rubrik: Pull-factor Billedtekst: Fra Inger Støjberg og Mette Frederiksen til David Cameron trives den misopfattelse at skidt behandling af flygtninge vil mindske den såkaldte 'pull-factor', men analyser foretaget af EU og det britiske indenrigsministerium viser at EU-migranterne kommer for at arbejde og ikke på grund af diverse velfærdsydelser, og at de i øvrigt samlet set bidrager positivt til landets finanser. Kreditering: Tegning: Per Marquard Otzen

Leder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en leder. Lederen er udtryk for Politikens holdning og skrives på skift af medlemmerne af avisens lederkollegium.


Vi må aldrig glemme, at migranter er mennesker

Det er ganske forståeligt, når millioner af migranter søger mod bedre kår i Europa. Dette skal vi altid have for øje, selvom vi selvfølgelig ikke kan lade dem alle komme hertil.

Leder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den amerikanske filosof John Rawls er berømt for tanken om uvidenhedens slør. Ideen er at spørge sig selv, hvordan verden burde indrettes, hvis man ikke på forhånd kendte sin egen plads i den. Pointen er naturligvis, at de fleste så ville indrette en verden, hvor goderne var nogenlunde ligeligt fordelt.

mr

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

Forsiden