Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Forsider. Franske medier dagen derpå - aviserne mindes de terrordræbte kolleger på Charlie Hebdo.
Foto: Bertrand Combaldieu/AP

Forsider. Franske medier dagen derpå - aviserne mindes de terrordræbte kolleger på Charlie Hebdo.

Peter Skaarup
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vi skal kæmpe imod islamisterne - for Danmarks fremtid

De skal ikke knække os på vores frihed til at tegne hvem vi vil.

Peter Skaarup
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Satiretegnerne på det franske magasin, Charlie Hebdo, Stéphane Charbonnier, Jean Cabut, George Wolinski, og Bernard Velhac blev fire af de i alt 12 ofre, der onsdag middag blev dræbt med koldt blod, da de passede deres arbejde på magasinet.

På brutal vis blæste to gerningsmænd ind på redaktionen og udførte en massakre, fordi ofrene havde tilladt sig at tegne nogle satiriske billeder af Muhammed og være kritiske overfor islam.

En tegning af en profet, der hedder Muhammed er i nogle menneskers øjne åbenbart nok til at tage liv.

Det er forkasteligt, uforståeligt og vækker en enorm vrede.

Terrorangrebet i Paris var et angreb på den frie presse, men også et angreb på alt det, som vi i Vesten står for. Skræmmende er det, at flere lignende angreb har været planlagt mod Jyllands-Posten.

Heldigvis har Politiets Efterretningstjeneste afværget de planlagte angreb, men desværre kan der være mere på vej.

LÆS LINK TIL BT

Hver gang, at der sker terrorangreb som dette - om det så er angreb på World Trade Center i New York, i Londons undergrund, eller mod togstationer i Madrid, så tager et hav af danske politikere afstand og udtaler, at vi skal værne om vores vestlige værdier og i dette tilfælde i Paris, vores ret til at tegne og sige hvad vi vil.

Men hvad hjælper ord, når de selvsamme politikere ikke handler? Ingenting.

I Dansk Folkeparti vil vi netop handle – og helt aktuelt vil vi handle mod en af de trusler mod Danmark, som vi mener, er meget farlig.

Forleden kunne vi i en dokumentar på DR opleve, hvordan Grimhøjmoskeen i Aarhus hylder selvmordsbombere, producerer krigere til Islamisk Stat på samlebånd og i det hele taget bakker Islamisk stat op i krigen i Syrien og Irak.

Mange unge mænd, der er kommet i moskeen er rejst til Syrien for at kæmpe for Islamisk Stat. Præcist som de formodede gerningsmænd til terrorangrebet i Paris angiveligt har været i Syrien for at kæmpe.

Der burde slet ikke være nogen tvivl om, at Grimhøjmoskeen skal lukkes.

Grimhøjmoskeen er en direkte trussel mod vores samfund. Et farligt sted, som jeg frygter, hjernevasker unge mennesker til at ville Danmark ondt.

Jeg håber virkelig, at partier som Socialdemokraterne, Enhedslisten, SF, de Radikale og for den sags skyld også Venstre snart får øjnene op og indser, at vi skal bruge Grundloven til at lukke det sted ned.

Grimhøjmoskeen er en direkte trussel mod vores samfund. Et farligt sted, som jeg frygter, hjernevasker unge mennesker til at ville Danmark ondt.

Justitsministeren burde med Grundloven i hånden opløse Grimhøjmoskeen ved lov, hvorefter en domstol kan tage stilling til, om deres handlinger er i strid med Grundloven. Mette Frederiksen har muligheden. Hun skal bare handle.

Vi står i en situation lige nu, hvor Vesten bliver angrebet af mennesker, der gemmer sig bag deres religion og fører krig imod alt hvad vi står for.

De skal ikke knække os på vores frihed til at tegne hvem vi vil og de skal vide, at vi ikke bukker under, fordi de med deres barbariske handlinger skaber frygt.

Et af ofrene for terrorangrebet, Stéphane Charbonnier, også kendt som 'Charb' udtalte i 2012 meget rammende:

»Jeg vil hellere dø stående, end leve på knæ«. Den udtalelse skal vi tage til os.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden