Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tegning. Roald Als

Tegning. Roald Als

Peter Skaarup
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Asylstramninger er en god begyndelse

Vi sætter os snart ned og gennemfører yderligere, nødvendige stramninger.

Peter Skaarup
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk Folkeparti har sammen med regeringen, Liberal Alliance og De Konservative indgået en aftale, der skal gøre det mindre attraktivt at søge asyl i Danmark. En 'normalisering af udlændingepolitikken' var et af de afgørende punkter, som DF gik til valg. Denne aftale er et godt første skridt på vejen mod en strammere dansk asylpolitik.

Det er der hårdt brug for ovenpå de mange lempelser af udlændingepolitikken, som Socialdemokraterne og de Radikale gennemførte under Helle Thorning-Schmidts ledelse.

Aftalen indebærer, at der indføres en integrationsydelse på SU-niveau, hvortil kommer forsørgertillæg og muligheden for en sprogbonus, når man har lært dansk. På den ene side kan man sige, at det jo egentligt burde være en selvfølge, at man lærer sig dansk, når man nu har valgt at søge mod Danmark. På den anden side kan det jo være udmærket med en gulerod til de udlændinge, som demonstrerer lyst og vilje til at blive integreret i det danske samfund.

Derudover er der enighed om at genindføre et optjeningsprincip, så flygtninge ikke længere kan modtage fuld børnecheck og børnetilskud fra dag ét. Det er kun rimeligt. DF ser gerne princippet om, at udlændinge over en periode skal optjene retten til danske velfærdsydelser udbredt til andre områder.

Før, under og efter valgkampen har Dansk Folkeparti meget klart sagt, at der skal strammes op på asylvilkårene. Det arbejde er vi nu gået i gang med. Vi har taget et godt første skridt på vejen, men vi har samtidigt også en klar forventning om, at vi snart sætter os ned og gennemfører yderligere, nødvendige stramninger.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden