Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Køkkenchef Mette Strarup sammen med Shazia Asim, Parveen Bibi og Fadimo Ismail.
Foto: Finn Frandsen

Køkkenchef Mette Strarup sammen med Shazia Asim, Parveen Bibi og Fadimo Ismail.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Maden er indvandrerkvinders vej til arbejde og anerkendelse

Det socioøkonomiske projekt Send Flere Krydderier har skabt en god forretning på at lade indvandrerkvinder, der ellers var langt fra arbejdsmarkedet, lave mad. Filial nummer 2 er netop åbnet.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hænder, der har lavet den samme madret i årevis, bevæger sig på en særlig måde. Lidt som en robot. En indbygget selvfølgelighed, og man kan næste se, at der kun er én måde at gøre det korrekt på. Som om instruktionen, der blev givet af en mors stemme i et fjernt barndomskøkken, stadig ligger på huden, sådan her gør man, se nu. Men også, som om hænderne arbejder af sig selv. De har lært bevægelserne. Hovedet over hænderne kan grine, tale, gøre hvad som helst. Hænderne ved, hvad de skal.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden