Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Videoer med børn, der hopper på trampolin, dyrker yoga eller er på stranden er blevet populært blandt pædofile på Youtube. Dette billede er ikke relateret til historien om Diannes børn. Arkivfoto: Thomas Borberg

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Diannes børn på havetrampolinen gik viralt blandt pædofile på YouTube: »Det er virkelig ulækkert at tænke på, at der sidder mænd på nettet og ser mine børns video på den måde«

Pædofile bruger YouTube til at finde videoer af letpåklædte børn, og de bliver hjulpet af videotjenestens algoritme. Det gik ud over danske Dianne Bertelsen og hendes børn.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Hej, alle sammen! Velkommen til denne her video. I dag skal vi lave noget gymnastik på trampooo...«, råber Daniellas 8-årige lillesøster, mens hun hopper frem og tilbage på en stor havetrampolin, og lærkerne synger om kap i baggrunden. Men det er ikke hverken Daniella eller hendes lillesøsters akrobatiske evner, der lader til at have trukket mere end 200.000 afspilninger til videoen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden