Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hjemmebagt brød kan beriges med D-vitamin gennem gær

De Danske Gærfabrikker har patent på en proces, hvor gærcellen danner D-vitamin på en naturlig måde.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

De Danske Gærfabrikker forsøger nu på det, som andre tidligere har forsøgt med brød og mælk: at få danskerne til at vælge produkter med ekstra D-vitamin. Det seneste år har gærproducenten fra Grenaa haft en solgul pakke gær på køl i udvalgte supermarkeder, og ifølge Kim Rosengreen, der er virksomhedens salgschef for alt, der vedrører gær til brød, går salget stille og roligt frem.​​

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden