Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian
Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lækker lille scooter fra Yamaha

Yamaha X-Max giver mc-fornemmelse, men er nem og kvik i byen.

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I storbyerne i Europa vrimler det med scootere, men i Danmark er de næsten helt fraværende. De er ellers kvikke og nemme at smutte rundt i byen med, og de kan sagtens klare en lidt længere pendling ind til arbejdet.

Hurtig og kvik
Det viser en lille uges samliv med Yamaha X-Max Scooter. Motoren på 250 ccm har 21 hk, og det er nok til, at den kan klare mindst 110 km/t. på motorvej og rigeligt til at give hurtige accelerationer i byen. Sammen med den automatiske transmission smutter den hurtigt gennem byen.

Automatikken gør den også befriende let at køre og håndtere. Bare et drej på håndtaget, og den klarer resten selv. Med gode skivebremser på både for- og baghjul er den også til at stoppe igen. Går det hurtigt, er det rart, at der er blokeringsfrie ABS-bremser på den.

LÆS ARTIKEL:

På bedste scootervis skærmer den godt for vind og vand og letter kravet til påklædning, men da den kører frisk som en forklædt motorcykel, kan man nogle gange blive fristet til at smutte lidt frækt rundt i trafikken, og det kan minde én om, at det ud over den krævede MC-hjelm kan være fornuftigt at tage tøj med indbygget sikkerhed på. I hvert fald en god mc-jakke.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden