Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
JACOB EHRBAHN
Foto: JACOB EHRBAHN

Stegt. Vil du grille en sund fisk uden medicinrester? Havbiolog i GreenPeace, Hanne Lyng Vinther, giver fire god råd til sunde fiskevalg.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan vælger du den sundeste fisk

Gå efter de små og fede, lyder rådet fra havbiologen.

Fødevarer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det er ikke tilfældigt, hvad der ryger i indkøbsnettet, når en havbiolog fra Greenpeace er hos fiskehandleren. De fisk Hanne Lyng Vinther serverer for sin familie skal være fanget eller opdrættet miljømæssigt bæredygtigt, indeholde så lidt medicin- og giftrester som muligt, og samtidigt være rige på de sunde omega 3-fedtsyrer.

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden