0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dyrenes Beskyttelse: Spis glad and til jul

God julemad har haft det godt. Dyrenes Beskyttelse anbefaler, at man sætter kød fra økologisk- og frilandsopdrættede dyr på julebordet

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
LARS HANSEN
Foto: LARS HANSEN

Glade ænder i frit løb. Sådan nogle skal vi helst spise til jul, anbefaler Dyrenes Beskyttelse.

Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Jul
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De har nemlig god plads og kan komme ud under åben himmel. Og så tages der i højere grad hensyn til ændernes naturlige behov, mener Dyrenes Beskyttelse.

Blandt andet har økologiske ænder mulighed for at tage sig en dukkert, mens den konventionelle and kun kan skylle næbbet i en drikkeautomat.

Hvis det er umuligt at få fat i en økologisk and, så må alternativet være en dansk and. De danske ænder har generelt bedre forhold end mange af de ænder, som produceres i udlandet.

tjek@pol.dk

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter